Στεργίου, Ελάτε στη Γεύση
  
Ζαχαροπλαστική
Ζαχαροπλαστική


Τούρτες γενεθλίων

Τα γενέθλια είναι για τα παιδιά η πιο σημαντική ημέρα τους, η ημέρα που υποδέχονται τους φίλους τους και είναι οι πρωταγωνιστές του πάρτυ. Η στιγμή που σβήνουν τα κεράκια στην τούρτα τους αποτελεί την καλύτερη στιγμή της βραδιάς. Επιλέξτε, λοιπόν, την τούρτα γενεθλίων του μικρού σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων και παραστάσεων Στεργίου για να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και τα αγνά υλικά της. Κάντε το παιδί σας πραγματικά ευτυχισμένο και εκπλήξτε ευχάριστα τους φίλους του. Διακοσμήστε την τούρτα του με το αγαπημένο του παιχνίδι, τον ήρωα των παραμυθιών του, την αγαπημένη του ομάδα. Για τα κοριτσάκια επιλέξτε την αγαπημένη τους πριγκίπισσα, την κούκλα που δεν αποχωρίζονται ποτέ, το παραμύθι των ονείρων τους. Εναλλακτικά δημιουργήστε μαζί μας μια μοναδική τούρτα με την αγαπημένη σας φωτογραφία! (Δείτε ενδεικτικές επιλογές) Μην ξεχάσετε να μας ζητήσετε κεράκια και βεγγαλικά που θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα και λάμψη στο πάρτυ σας και θα ενθουσιάσουν τα παιδιά!

Σοκολάτες

Η πιο αγαπημένη απόλαυση μικρών και μεγάλων, με την υπογραφή της ποιότητας Στεργίου, γίνεται πραγματικά αγνή! Απολαύστε χειροποίητες σοκολάτες φτιαγμένες με γνήσια κουβερτούρα γάλακτος και υγείας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων αυτές που προτιμάτε. Μια πρωτότυπη ιδέα θα ήταν να προσφέρετε τις χειροποίητες σοκολάτες μας στους φίλους του παιδιού σας στο πάρτυ γενεθλίων του, πραγματικά θα ενθουσιαστούν! Όσο για τους δικούς σας φίλους... σίγουρα θα τις έχουν ήδη δοκιμάσει!

Προτάσεις για τον γάμο σας

Για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας δεν θα μπορούσατε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το τέλειο και φυσικά θέλετε η τούρτα σας να είναι υπέροχη! Για αυτό οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα μιλήσουν μαζί σας για το ύφος του γάμου και της δεξίωσής σας και θα σας προτείνουν αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και γεύσεων ή να μας περιγράψετε την τούρτα που έχετε ονειρευτεί. Χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά θα δημιουργήσουμε για εσάς την τούρτα που θα κάνει πιο γλυκό το νέο σας ξεκίνημα. Γιατί αυτή την ημέρα κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία και η γαμήλια τούρτα σας θα έχει κεντρικό ρόλο!

Προτάσεις για βάπτιση

Έφτασε η μέρα να βαφτίσετε το μωρό σας και θέλετε η στιγμή αυτή να είναι γεμάτη όμορφες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας. Φροντίστε, λοιπόν, να γλυκάνετε αυτή την στιγμή επιλέγοντας την τούρτα της βάφτισης και τα κεράσματα που θα προσφέρετε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που σας προτείνουμε. Προφυτερολάκια, μπισκοτίνο, κωκάκια, πραλίνες, σοκολάτες. Η ποιότητα Στεργίου θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους και όλοι θα σας χαρίσουν τις πιο γλυκές ευχές τους!

Κατάλογος γλυκών γεύσεων
Στεργίου ΑΕΒΕ 2007 - 9          Sitemap