Νέες γραμμές παραγωγήςΟλοκληρώνοντας το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και sandwiches η εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΥ προχώρησε στην πλήρη αυτοματοποίηση των γραμμών παραγωγής άρτου, που διαθέτει. Πλέον όλοι οι τύποι ψωμιού, που παράγονται αποκλειστικά για την δημιουργία των γευστικών sandwich της εταιρείας ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ζυμώνονται με τα πιο αγνά υλικά στις εγκαταστάσεις της, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και ασύγκριτη φρεσκάδα. Ο χρόνος από την ώρα που το ζεστό ψωμί γίνεται sandwich είναι λιγότερος από 3 ώρες.
« Πίσω